tiistai 21. heinäkuuta 2009

Kohdista ajatuksesi tähän hetkeen

Tänään on jälleen kaunis päivä. Ja on niin syksyinen tunnelma, että on sellainen olotila, että nyt olen hukannut jälleen yhden kesän saamatta taaskaan mitään aikaan. Miten se onkin aina niin, että aina talvisaikaan kesää odottaa kuin kuuta nousevaa ja sitten kun kesä on, niin sitä vain siivoilee sisällä eikä muista nauttia kesäisestä raikkaasta ulkoilmasta. No tänään on jälleen uusi päivä, joten pitänee korjata tilannetta ja mennä tänään ulos.

Ja niinhän se pitäisi ajatella kaikkien asioiden suhteen, että vaikka välillä tuntee olonsa sellaiseksi, että on muka pilannut ja hukannut koko elämänsä, niin silti tämä hetki on uusi hetki ja uusi päivä. Ja koska jokaisena hetkenä luomme uutta, niin aina voi korjata tilannetta ja muuttaa elämänsä tästä hetkestä lähtien. Ja vaikka mennyt elämä olisi kuinka pilattu, niin sitä ei nyt tässä hetkessä tarvitse enää miettiä, vaan tulee kohdista ajatuksensa tulevan elämän luomiseen ja elää tätä hetkeä.

Joten rakas lukija, nauti tästä hetkestä ja luo tulevaisuudestasi positiivinen ja loistava. Sillä sinä olet se ainut oikea ihminen siinä asiassa, että itse teet elämästäsi juuri sellaisen kuin itse haluat.

Ja nyt haluan jälleen antaa teille pienen kanavoinnin:

Ei kommentteja: