sunnuntai 16. elokuuta 2009

Karmen Shi Englan ja Sari

”Jumala on kaikkitietävä”, sanotaan mutta välillä mietityttää, että miksi hän antaa kaikkea pahaa tapahtua tässä maailmassa?? Mutta kuitenkin on niin, että on määrättyä sekin, ettei Jumala puutu ihmisten valintoihin. Sillä jos jumala niihin puuttuisi, niin silloin ihmiseltä riistettäisiin valinnan mahdollisuus ja juuri se tekee ihmisten elämästä elämisen arvoista, että ihminen voi itse päättää omista valinnan vaihtoehdoistaan kulloisenakin hetkenä, että mikä juuri tällä hetkellä tuntuu oikealta. Ja usein se toki on se egon valinta, mutta se tekee jälleen ihmisen elämästä rikasta, että siellä on sekä positiivisia että negatiivisia valintoja. Sillä jos olisi aina samaa rakkautta jokainen valinta, niin mikään ei tuntuisi enää kivalta.

Ja se miksi tätä nyt alan taas selittää on se, että nyt kun tänään aloin kanavoida, niin muistin taasen sen, että kanavointi on ihanaa. Ja on hurmaava kokea se rakkaus ja rauha, jonka sen kautta voi kokea. Ja olen ollut tässä muutaman päivän epäilyksien ja negatiivisten ajatusten vallassa, joten nyt kun jälleen valitsin sen tien, että kanavoin, niin nyt saatoin jälleen kokea sen suuren kontrastin, mikä on negatiivisen egon kautta ajattelemisen ja ilman egoa kirjoitettavan rakkautta hehkuvan kanavoinnin ero.

Eli nyt olenkin taasen kiitollinen siitä, että olen epäillyt ja ollut negatiivinen, sillä ilman sitä en osaisi arvostaa kanavoinnin kautta tullutta onnellisuuden tunnetta. Mutta tähän väliin haluan sanoa, että jopa kanavoiden voi saada itselleen aikaan pahan olon, jos ei ole suojautunut ja silloinhan kanavoinnissa tuleekin esille vain kaikki egon pahimmat pelot. Joten jos joku nyt näitä kirjoituksia lukiessaan ryhtyy itse kanavoimaan, niin muistutan suurella huutomerkillä varustettuna, että ihminen suojaa itsensä mahdollisimman korkealla energialla ja puhdistaa itsestään kaikki negatiiviset ajatukset pois ja pyytää egon siirtymään kanavoinnin ajaksi syrjään.

Ja jos tätä on nyt vaikeaa ymmärtää, että mitä tuo tuollainen kanavointi sitten oikein on, niin jos ja kun ihminen puhuu yliminästä ja sitten korkeammasta minästä tai alitajunnasta ja sitten alemmasta minuudesta, niin on kyse näistä asioista. Ja voidaan vielä puhua päivätajunnasta ja sitten alitajunnasta, miten nyt kukin haluaa asian ilmaista. Eli kun puhun tilasta, jossa ei ole egoa mukana, niin silloin on kyse alitajunnasta eli siitä ihmisen psykologian osasta, jossa päivätajuinen kaaos ei häiritse. Ja sitten jotkut puhuvat korkeammasta minästä, niin se on juuri se osa, jossa ei ole egoa mukana.

Ja nyt haluan teille selventää tätä minun taiteilijanimi asiaa eli haluan esiintyä henkisenä kirjoittajana Karmen Shi Englan nimellä, koska itse miellän sen niin, että kun on kyse Karmenista niin silloin siinä ei ole ego mukana eli on kyse tavallaan alitajuisesta mielestäni tai korkeammasta minästäni. Ja silloin kun on kyse Sarista, niin tarkoitan sillä sitä päivätajuista tämän hetken olotilaa jossa on ego mukana.

Olen itse joutunut miettimään tätä asiaa siinä vaiheessa, kun aloin signeeraamaan taulujani eli että pitäisikö kirjoittaa Sari vain Karmen ja silloin ymmärsin sen eron. eli että jos maalaan meditaatiotilan tapaisessa kanavointitilassa, niin nimi on Karmen ja jos egoineni yritän väkisin väkertää jotain, niin silloin se on Sari. No tämä nyt tästä selityksestä ja ehkä joku on tätä jo ehtinyt ihmettelemään, että miksi olen kaksipersoonainen ihminen. No oikeammin meistä jokainen omaa korkeamman minän ja sitten sen alemman minuuden. Mutta nyt haluan vielä antaa teille kanavoinnin joka menee näin:

Ei kommentteja: