tiistai 6. lokakuuta 2009

Minuus minussa katosi eilen hetkeksi.

Ai että mitä tarkoitan...?

Tarkoitan sitä, että olin hetken tilassa, jossa ymmärrys valtasi kaiken eikä ego ollut heti sanomassa, että jokin olisi väärin tai oikein. Kaikki oli siinä hetkessä merkityksetöntä ja kaikki oli totta.

Ja nyt te sanotte, että Joopa Joo. Mutta niin kuitenkin oli, että en voinut tehdä mitään muuta kuin todeta, että nyt ymmärrän. Ja ainoa olotila, joka valtasi mielen oli Rauhan ja Rakkauden tunne. Ja se tunne oli vain pieni välähdys, mutta se tuntui kestävän ajattoman ikuisuuden, mutta olikin vain tunne siitä, että kaikki on ja tapahtuu tässä ja nyt eikä muuta ole. Ja sitten oli vielä sellainen tasoasia, eli ikäänkuin olisin ollut keskipiste kaikelle ja vain ajatus olisi se, mikä erottaisi minut alkulähteen korkeimmasta tasosta.

Ja se oli niin ihmeellinen hetki, että en osaa sitä kuvailla, mutta aivan kuin minulle olisi näytetty välähdys siitä, että minkälainen tunne ja olotila on silloin kun ego ei enää häiritse ajatuksia ja totuus paljastuu eteemme. Mutta se oli vain pieni välähdys, mutta kuitenkin niin syvällinen kokemus, että en enää mieti sitä, että kannattaako se, että aina seuraa omia ajatuksiaan ja muuttaa niitä tietoisesti kohti rakkaudellisempaa ajattelutapaa. Ja on vain yksi tekijä mikä on sen ihanan olotilan esteenä ja se on se ego, joka vie aina ajatuksemme negatiivisten harhojemme pariin. Mutta on olemassa keino nähdä egon harhojen läpi ja se on ajatusten hallinta. Ja siihen nyt tulee panostaa, jos haluaa voittaa itselleen palkinnon, joka on ylitse kaiken muun.

Rakas lukija, hallitse ensin yksi ajatuksesi ja muuta se positiiviseksi ja sen jälkeen otat tavoiteeksi kaksi ajatusta ja niin edetessäsi voi huomata, että pikkuhiljaa siitä tulee tapa ja sehän on se tavoite, johon tulee pyrkiä. Mutta ensin tulee vain tehdä se päätös, että nyt ryhdyn siihen, niin silloin on jo aloittanut ja se on jo paljon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä työssä juuri tulee tilanteita, joissa yht äkkiä joku ihminen vetää minulta energiat vähiin ikävällä, negatiivisella lauseella/ilkeällä kommentilla. Toimin itse hoito-alalla esimiestehtävissä ja joskus ihan ihmettelen, miksi ihmeessä tätä jaksan jatkaa, kun kuitenkin aina joku on tyytymätön. En myöskään välty ajatukselta, että miten hoitaja voi olla ystävällinen potilaille, kun esimieshelle ja työtovereille hän on niin pohjattoman ilkeä ja katkera.
Kyllä saa aina itsensä keräillä ja voimat jostain kaapia, että mieli kirkastuu ja taas jaksaa jatkaa työssä eteenpäin.
Kiitos positiivisista blogeista,
t. satu

Karmen Shi Englan kirjoitti...

Se on ihmeellistä, miten välillä joku ihminen tosiaan voi pelkällä lähellä olemisellaan joskus viedä voimat ja sanat voivat olla kuin veitsiä. Mutta vaikka sanat, katseet ja tunteen ilmaisut sattuvat, niin sen voi pyyhkiä Rakkauden Pyhällä Pyyhekumilla pois ja sen jälkeen täyttää mielensä ja samalla tuon ilkeältä tuntuneen ihmisen vaaleanpunaisella Rakkausenergialla. Ja tämän jälkeen voi nähdä paremmin, että nyt olemme tässä hetkessä eikä tuota tapahtumaa enää ole ja nyt on täysin uusi hetki tällä kertaa täynnä Rakkautta. Tämä helpottaa, uskokaa ja kokeilkaa.