keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kokemus Rauhan ja Rakkauden meditaatiosta


Tänään haluan välittää teille yhden niistä kokemuksista, joita Äiti Marialta kanavoitu Rauhan ja Rakkauden meditaatio on tuonut ihmisille. Ohessa viesti, jonka sain julkaistavaksi tässä blogissa. Rakkaudellinen kiitos sinulle, että myös muut voivat lukea kokemuksestasi! Ja te, jotka myös haluatte jakaa kokemuksianne liittyen Äiti Marian opetuksia sarjaan, niin voitte halutessanne lähettää Karmenille osoitteeseen: karmen.s(at)bioforcecenter.net. Olisin kovasti kiitollinen jokaisesta kokemuksesta, jonka haluatte jakaa joko nimimerkillä tai ilman. Mutta tässä nyt Tuijan kokemus:


Kesälomallani heinäkuussa 2009 lähdin käymään kolmen lapseni kanssa Salossa asioilla ja paluu matkalla Sammattiin päätin, että pistäydymme Muurlan suoramyynti keskuksessa. Kiersimme kauppaa ja katselimme myytäviä tuotteita kunnes tulimme erään hyllykön eteen jossa näin kauniita asioita. Silmiini pisti eniten cd-levy Rauhan Ja Rakkauden Meditaatio ja minulle tuli pakon omainen tarve ostaa kyseinen cd, pidin sitä kalliina mutta kuitenkin sisin minussa käski ostamaan ja niin ostinkin. Autoon päästyäni lapseni kyselivät minkä cd-levyn olin ostanut ja kerroin heille että Rauhan ja Rakkauden Meditaation myös kerroin lapsilleni, että tarvitsen tämän kyseisen levyn ja aivan varmasti sillä on rakkaudellisia vaikutuksia, joka tulee myös näkymään perheessämme. Laitoin cd-levyn autoni hansikaslokerooni ja ajattelin, että kuuntelen meditaation heti kun minulla on siihen rauhallinen hetki, mutta aikaa siihen sitten meni noin kaksi kuukautta. Elettiin syyskuun alkua ja muistin, että minulla oli autossani jokin sydäntä koskettava asia Rauhan ja Rakkauden Meditaatio, joten hain cd-levyn autosta ja aloin Meditoimaan siitä päivästä lähtien. Muutamien Meditaatio kertojen jälkeen koin oudon kokemuksen;

Illalla nukkumaan mennessäni katselin vähän aikaa televisiota ja olin todella väsynyt laitoin silmäni kiinni aloittaakseni nukahtamisen mutta tunsin todella kovaa kipua vasemmassa jalassani reiden yläosassa koin kivun tennispallon kokoisena ja muotoisena, sitten kyseinen pallo lähti liikkuman vasenta jalkaani pitkin alaspäin kohti jalkapohjaani kipu oli sietämätön. Pallon tullessa jalkapohjaani tunsin kuinka se tunkeutui ulos jalastani tässä vaiheessa koin äärimmäisen suurta kipua ja tuskaa ajattelin että en kestä kyseistä kipua, mutta sitten pallo pulpahti jalastani ja kipu helpotti. Tämän jälkeinen tila oli jotain mahtavaa oloni oli rauhallinen ja kipu ja tuska olivat poissa.

Asiaa myöhemmin ajatellessani ymmärsin, että tämä pallo oli äidistäni kokemani suru ja murhe, koska hän sai vuonna 1985 sydäninfarktin ja oli useita vuosia sairaalassa vuodepotilaana lähes aivokuolleessa tilassa. Lääkärien mukaan hänen kuuloaistinsa toimi, mutta kukaan ei pystynyt kertomaan mitä hän todella ymmärsi. Olin itse vuonna 1985 neljätoista vuotias ja en osaa sanoin kuvata kuinka kaipasin äidin puhetta, syliä ja halauksia. Äitini kuoli vuonna 1994 Tammikuussa, joka kuitenkin sattui minuun todella, vaikka en ollutkaan useaan vuoteen voinut kuin käydä, häntä katsomassa sairaala vuoteen vierellä, kertoen hänelle omista tekemisistäni saamatta häneltä minkäänlaista vastusta.

NYT TIEDÄN, ETTÄ KAIKKI ON HYVIN ÄIDILLÄNI JA AINA MEDITOIDESSANI
OLEN YHTÄ MUIDEN SIELUJEN KANSSA, MYÖS ÄIDIN KULTAINEN
SIELU ON LÄHELLÄNI. KIITOS, KIITOS, KIITOS

Vielä haluan kertoa, että kaikki Meditointi kertani ovat olleet erilaisia ja minulla on muitakin kokemuksia, mutta yllämainittu on ollut kaikista koskettavin. Teen Meditaatiota aina kun se vain on mahdollista ja voin vaan sanoa, että elämäni on ollut paljon parempaa ja oloni on rauhallinen, turvallinen ja RAKKAUS Loistavaa on, että meditaation avulla RAKKAUS on tullut elämääni.

Terveisin Tuija Heikkonen

Ei kommentteja: