tiistai 8. joulukuuta 2009

Erillisyyden näkökyky

Sanelu Äiti Marialta 14.11.2009:
"Jumala on korkealla jossain ja me olemme alhaalla täällä ja sillä välillä on kaikenlaista. Mutta miksi me olemme täällä?
Ja tarkoitan tällä nyt sitä, että miksi ihminen elää eli syntyy maan päälle.
Ja on niin, että jokaisella sielulla on oma tehtävänsä. Mutta miksi niitä tehtäviä sitten sovitaan?

Niin on niin, että ihminen on osa Jumalaa ja jotta Jumala voisi kokea asioita, niin ihmisen tulee osana Jumalaa syntyä erillisyyden tilaan. Ja tuolloin Jumala voi ihmisenä kokea erilaisia tuntemuksia ja kokemuksia.
Ja on niin, että moni ihminen miettii omaa sielunsopimustaan eli että mitä hän on sopinut tekevänsä maan päälle synnyttyään. Mutta onko se edes tärkeää miettiä? Sillä jokainen hetki teidän elämässänne on ennalta niin sovittu tapahtuvaksi, joten jokainen liike, jonka teette on sovittu etukäteen ja te vain valitsette kulloisenakin hetkenä tuhansista eri vaihtoehdoista yhden, jonka te koette ja toteutatte.
Joten se, että mikä on teidän sielunsopimuksenne ei ole tärkeää tietää. Mutta se, että te nautitte tekemästänne työstä tai tekemistänne valinnoista on tärkeää, koska jos te valitsette sen rakkauden täyteisen polun kulkea, niin silloin te koette Jumalana iloa, onnea ja runsautta. Mutta jos te valitsette egon kautta, niin te koette Jumalana paljon harhaisia aistimuksia, jotka eivät ole totta.
Joten se, että te valitsette eri elämänne hetkissä joko positiivisia tai negatiivisia vaihtoehtoja vaikuttaa siihen, että ovatko teidän näkemyksenne maailmasta todellisia vai harhaisia. Sillä on niin, että jos aina osaa ajatella asioista niiden positiivisen puolen ja jos aina osaa ymmärtää negatiivisten kokemusten tarkoituksen, niin silloin teidän erillisyyden näkökykynne on totuudenmukainen iloa, onnellisuutta, rauhaa ja rakkautta säteilevä. Mutta jos te aina jäätte miettimään sanoja joita teille sanotaan yrittäen etsiä sanoista negatiivisia sävyjä ja negatiivista energiaa, niin silloin teidän näkökykynne on harmaan usvan peitossa ja te ette näe totuutta, vaan egon harhamaailman.

Joten nyt se, johon tällä kerronnalla nyt pyrin on se, että on se asia sitten mikä tahansa, jota te nytkin mietitte, niin älkää takertuko tuon asian yksityiskohtiin, vaan pyrkikää ajattelemaan tuota asiaa laajemmalla tähtäimellä ja pidemmällä aikajanalla, niin silloin te voitte ymmärtää tuon asian tarkoituksen. Joten jos nyt esimerkiksi jäätte miettimään jotakin uutisoitua tapahtumaa, jossa ihmisiä uhrataan, niin älkää jääkö miettimään noita yksityiskohtaisia ihmiskohtaloita, sillä he ovat niin sopineet tapahtuvan, vaan ajatelkaa sitä asiaa, että miksi tällainen uutinen näytettiin teille. Sillä se on se tärkeämpi asia, sillä sinä olet sopinut ennen syntymääsi, että näet tuon uutisen juuri tuolloin oppiaksesi omassa elämässäsi jonkin asian.

Ja kun pyrit aina ajattelemaan näin, että kaikella tapahtuvalla on jokin tarkoitus sinun elämääsi ajatellen, niin silloin olet jo hyvin lähellä sitä ajattelutapaa, joka on totuus eli sinä olet Jumala ja kaikki mitä tapahtuu on sinun eli Jumalan ajatusta.

Ja jos on tarkoitettua, että maapallo vierii kalliolta, niin sinä näet sen tapahtuvan. Sillä ajatus on kaikki ja sinä ja sinun mielikuvituksesi määrittelee sinun todellisuutesi ja jos sinä päätät ajatella, että maapallo vierii kalliolta, niin tuolloin avaruuden laitamille syntyy tähtisumua, jonka vierellä maapallo pyörähtelee ikään kuin vierien kalliolta.
Ja nyt ehkä jo hieman ihmettelet tätä vertausta, mutta pyrin nyt vain sanomaan sinulle sen asian, että ihminen on Jumalan kuva ja ajatus. Ja ajatusta on kaikki. Ja ihminen elää elämäänsä verraten kaikkea eiliseen, joten jos hän on nähnyt jotain, niin hän näkee sen myös uudestaan juuri niin kuin on sen ennenkin kokenut näkevänsä. Mutta jos hän tietoisesti muuttaa ajattelutapaansa, niin hän voi nähdä ja kokea maailman aivan uusin silmin ja tuntein.

Ja tämä ei nyt ole mitään sanahelinää, vaan nyt on tarkoitus, että alkaisit tietoisesti muuttamaan ajatteluasi. Ja se on nyt niin, että uusi aikakausi on käsillä ja jotta voisit sen kokea sen kirkkaimmassa loistossaan, niin tulee se itse todeksi nähdä. Eli on niin, että kun ryhdyt jokaista ympärilläsi tapahtuvaa elokuvaa ajattelemaan siten, että se tapahtuukin siksi, että juuri sinun tulee siitä jotakin oppia, niin silloin sinun ajatuksesi avautuvat aivan uudelle tasolle ja ymmärryksesi alkaa laajeta.
Mutta nyt haluan vielä sanoa sen, että toki on myös asioita, joita et vain pysty ymmärtämään. Ja se on niin, että joidenkin asioiden tarkoitusperät avautuvat teille vasta kuolemanne jälkeen, sillä on asioita joita vain on sovittu tapahtuvaksi jotta ihminen voisi Jumalallisuudessaan kokea myös negatiivisia kokemuksia. Mutta niilläkin on juuri se tarkoitus, että Jumala ihmisenä voisi kokea erilaisia asioita.

Ja nyt vielä haluan teille sanoa sen, että Jumala olette te ja Jumala on he ja Jumala on kaikki mitä on, joten yksikään ei ole toistaan korkeampi, vaan te kaikki ja me kaikki olemme saman arvoisia. Mutta näkökykynne rajat asettaa teidän positiivisuutenne ja rakkaudentäyteinen ymmärryksen taso. Joten jos teissä ja meissä halutaan jotakin eroja erillisyydessä löytää, niin se on se, että toiset näkevät totuuden erillisyydentilassa selkeämmin kuin toiset.

Ja nyt on jo aika lopettaa, joten olkaa siunattuja Jumalan Rakkaudella, Aamen."

Rakkaudella kanavoinut Karmen Shi Englan

Ei kommentteja: