torstai 30. heinäkuuta 2009

Nuppulinna avoinna perjantaisin

Rauhallinen aamu, kun eivät kaikki lapseni olleet aamulla herättämässä. Jo sekin, että heistä yksi on ollut yökylässä mummolassa helpottaa aamutoimien läpikäymisessä.

En ole mikään aamuihminen, joten aamut ovat minulle aina tuskallisia. Mutta sekin asia pitäisi muuttaa positiiviseksi esimerkiksi siten, että kiittää siitä asiasta, että voi jälleen illalla nauttia sänkyyn menemisestä, kun aamulla on aina niin väsynyt... joopa joo... eipä sitä jaksa aamulla väkisin yrittää olla positiivinen eikä se aina olekaan välttämätöntä.

Mutta toki se ihmisen elämää helpottaisi, kun osaisi ajatella positiivisesti. Mutta on myös niin, että ihmisen elämässä tulee aina olla tietty määrä negatiivisia tunteita ja tapahtumia, jotta voisi kokea rakkauden ja onnellisuuden täydellisemmin. Joten vaikka kuinka ajattelee positiivisesti, niin aina on olemassa asioita, joista tulee ikävä olotila. Mutta siihen olotilaan ei kannata jäädä asumaan, vaan se olotila käydään nopeasti läpi ja sen jälkeen ajatellaan jälleen positiivisemmin eikä toki kannata väkisin positiivisesti yrittää ajatella, sillä silloinhan se ei enää ole oikeaa positiivisuutta. Mutta jo sekin, että päivittäin miettii omia ajatuksiaan ja miettii siten, että onko järkeä aina kiroilla tai kiukutella, vaikka olisikin kurja olo, niin sekin on jo paljon.

Ja nyt pitää jo lopetella, koska tänään on jälleen perjantai eli myymäläpäivä Nuppulinnassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Sain kanavointisi eilen 31.7 oppaaltani. Luin tekstin uudelleen tänään ja se teki mieleni valoisaksi ja onnelliseksi. Kuin katsoisin kaikkea uusin silmin! Olen ollut surun murtama, rakas läheiseni kuoli täysin yllättäen juuri joulun alla ja suru on tullut vasta nyt. Aina pitäisi olla reipas ja iloinen. Sisällä murhe on nakertanut niin, että välillä olen tuntenut olevani kuin tyhjä kuori.
Kanavoinnista sain apua niin monin tavoin, että luulen todella nyt oppivani olemaan itselleni armollisempi ja antamaan itselleni anteeksi.
kiitän sydämestäni ystävääni, Marja-Leenaa, joka minulle neuvoi tien Sinun ja sitä kautta oppaani luo. Nyt en ole enää sisimmässäni yksin, tiedän sen.Ympärillä voi olla elämää, glamouria ties mitä vilskettä. Jos itse ei oe aidosti olevnsa läsnä ja olevansa oikeutettu siihen onneen ja rakkauteen, jota puolisoltani ja lapsiltani olen saanut- jää ulkopuoliseksi omassa elämässään.
Nyt on jalat maassa, pää pilvissä ja todella hyvä olla.
Vilpitön kiitokseni Sinulle Karmen Shi Englan.
T. Satu

Karmen Shi Englan kirjoitti...

Kiitos sinulle rakas Satu, että olen saanut olla kanava sinun ja rakkautta hehkuvan oppaasi välillä. Elämässä on niin paljon oppittavaa ja jokainen elämäntilanne tuo meille erilaisia kokemuksia eteemme. Joskus hyvinkin raskaita kokemuksia. Rajantakaisilta auttajiltamme me voimme saada sitä syvällisempää ymmärrystä kaikelle tapahtuvalle, sillä tuolla rajan toisella puolella oppaat ja enkelit voivat nähdä henkiset syyt ja tarkoitukset eri asioille. Ja kun he selittävät ihmisille eri asioiden sieluntasoisia merkityksiä, niin sillä tavoin ihminen voi helpommin päästä etenemään elämässään.
Ole siunattu Pyhällä Valolla rakas Satu ja myös sinä Marja-Leena, joka olet nyt ollut viestin viejänä. Kiitos.