lauantai 8. elokuuta 2009

BCA ry:n taidenäyttely Nuppulinnassa

On kaunis päivä, mutta herääminen on taas tuottanut ongelmia. Olen ihminen, joka saa eniten aikaan vasta iltamyöhällä ja silloin ei huvita mennä nukkumaan ollenkaan, vaan haluaisin silloin tehdä kaikenlaista.



Joka tapauksessa tänään on aika tehdä enemmän töitä korttipakan eteen, jotta se jo vähitellen valmistuisi ja se tarkoittaa koneen vieressä olemista, sillä kortteja on kirjoitettuna, siis kanavoituna vihoissa jo paljon, mutta en ole vielä niitä kaikkia kirjoittanut koneelle. Ja nyt aion saada tänään itsestäni irti niin paljon, että keskityn niiden koneelle kirjoittamiseen oikein toden teolla. Tähän asti olen saanut korttipakan ennakkotilauksia 11 kappaletta ja olen päättänyt, että kun tilauksia on yhteensä 20 kpl niin silloin pakka lähtee painettavaksi. Pakkaan on jo maalattu kolme kuvakorttia ja vielä siihen tulee monia kuvakortteja. Tarkkaa määrää en vielä tiedä, mutta jokatapauksessa Arkkienkelikortteja tulee varmaankin noin 10 kpl. Saa nyt nähdä mitä tuolta ylhäältä annetaan.


Siellä Nuppulinnassa, jossa BioforceCenter association ry kokoontuu on elokuussa taidenäyttely mainitun yhdistyksen toimesta ja siellä on myös Karmenin eli minun teoksia nähtävillä. Eli töitäni on nyt ensimmäisen kerran nähtävillä taidenäyttelyssä. Enemmän siellä toki on muiden töitä, mutta minun töilleni näyttely on ensimmäinen.



Alla yksi näyttelyssä oleva maalaukseni:
Enkelin siunaus rantakivillä






Ja tässä toinen maalaukseni, johon liittyy myös pieni kanavointi:


Tulevaisuuden puhtaus kajastaa valoaan.

Harmaa eilinen unohtuu ja
riisuutuu ihminen huomista ajatellen,
kun hän vain voisi jo kaiken eilisestä unohtaa.

-Karmen Shi Englan-











Tässä vielä näyttelyssä olevien muiden yhdistyksen jäsenien töitä:



















Ei kommentteja: