torstai 24. syyskuuta 2009

Positiivinen ajattelu



On ollut ihanaa huomata kuinka kaikki asiat aina järjestyvät omalla painollaan. Nyt on tullut aika BCA ry:n jo järjestää isompimuotoinen tapahtuma ja aivan kuin taianomaisena kaikki palaset loksahtelevat sen asian suhteen paikoilleen. Ja vain se että egomme välillä käy huutelemassa korvaamme, että ei tuosta mitään tule, on välillä himmentänyt tulevan tapahtuman ajatuskuvioita, mutta onneksi on olemassa kaiken hoitava ja puhdistava positiivisen ajatuksen voima, jolla kaikki asiat vain järjestyvät. Ja niin on ollut, että jos jotakin asiaa on jäänyt ihmettelemään, niin se asia on sitten jäänyt paikoilleen, mutta kun antaa asioiden tapahtua omalla painollaan, niin ne vain tapahtuvat ja kaikki on kunnossa.

Eli tänään haluan puhua sellaisesta asiasta, että miten ihmisen positiivinen ajattelu sitten vaikuttaa siihen, että minkälaista elämämme on. Ja lähden nyt liikkeelle sellaisesta asiasta, että ensin tulee osata ajatella asioita siten, että itse on kaiken keskipiste. Ja tämä ei nyt tarkoita sellaista omahyväistä egoilua, vaan sitä että ymmärtää sen asian, että omassa kehossaan ja ajatuksissaan on vain yksin ja muuta ei ole. Ja kaikki ympärillä on niitä ajatuksia, joista me luomme omiin ajatuksiimme sopivat kuviot.

Eli jos me näemme jotain omasta mielestämme kaunista, niin se tuntuu meistä ihanalta. Mutta voi olla, että jonkun toisen nähdessä saman asian, voi tuolle toiselle ihmiselle tullakin aivan erilainen olo, jopa inhon tunne. Joten meistä jokainen näkee maailman erilaisena. Ja riippuen omien ajatustemme positiivisuudesta tai sitten negatiivisuudesta, meidän ympärillämme on joko positiivisia asioita tai negatiivisia. Joten me itse määrittelemme joka hetki sen, että minkälaisen tunteen annamme edessä olevalle asialle. Ja jos annamme sille positiivisen tunteen, niin tuolloin todellisuutemme on siinä hetkessä rakkautta hehkuva. Ja muuta ei ole. Ja koska elämme erillisyyden tilassa, niin tuon rakkautta hehkuvan tunteen vaikutuksesta todellisuutemme on tuona hetkenä korkealla värähtelytaajuudella. Ja erillisyyden tilassa korkea värähtely tarkoittaa sitä, että tuleva hetkemmekin on rakkautta hehkuva.

Joten se mihin nyt tällä pyrin on se, että jos osaamme ajatella tätä hetkeä niin, että se on täydellinen rakkautta hehkuva positiivinen tila, niin tällöin olemme asettuneet sellaiselle värähtelytaajuudelle, jossa tapahtuu positiivisia asioita. Eli todellisuutemme erillisyydessä koostuu tuhansista eri värähtelytaajuuksista. Ja kun puhutaan, että pitäisi aina valita se rakkaudellisin valinta niistä ennen syntymäämme asetetuista valinnoista, niin kun valitsee rakkaudellisimman valinnan vaihtoehdon, niin samalla luo eteensä itselleen positiivisen rakkautta hehkuvan seuraavan hetken jne. Eli elämämme jokaisena hetkenä me valitsemme itse sen taajuuden jossa elämme. Ja jos esimerkiksi valitsemme sen vähemmän rakkautta sisältävän ennen syntymäämme sopimamme valinnan vaihtoehdon, niin silloin asetumme alemmalle taajuustasolle, jossa myös seuraavat hetket ovat hiukan negatiivisempia.

Ja tätä on ihmisen elämä koko erillisyydessä olonsa ajan. Mutta kun tämän asian oivaltaa, niin silloin voi ymmärtää sen tosiasian, että positiivinen ajattelu on kaikki kaikessa. Sillä vain ja ainoastaan sen avulla ihminen voi kokea onnellisuuden, ilon, rikkauden, runsauden, rakkauden ja rauhan tunteen.

Ja se miten sitten voi aina kokea ja luoda elämäänsä täydellistä rakkautta alkaa siten, että ryhtyy seuraamaan jokaista ajatustaan. Ja aina kun huomaa ajattelevansa negatiivisesti, niin muuttaa sen nopeasti positiiviseksi, jolloin on samalla jälleen luonut eteensä pienen rakkautta hehkuvan ihmeen. Ja tätä ei usko ennen kuin sen itse toteaa. Itse olen sen nyt niin monesti jo kokenut, että en enää epäile. Toki se oli aluksi tuskien taival, kun väkisin naamaansa hymyyn irvisti ja yritti keksiä asioille positiivista puolta, mutta nyt siitä on jo tullut miltei tapa ja nyt on jo suurelta osin se tilanne että useimmiten muistan positiivisen ajattelun. Mutta vielä tarvitaan muistuttajia, joita muuten löytyy myös kuin ihmeen kaupalla, kunhan niitä on itselleen päättänyt saada. Joten sinäkin rakas lukija, et menetä mitään jos nyt ryhdyt kokeilemaan sitä, että seuraat ajatuksiasi ja aina kun huomaat jonkin negatiivisen joko itseesi tai muihin liittyvän ajatuksen, niin muutapa se nopeasti positiiviseksi, niin voit huomata maailmasi muuttuvan. Sillä Sinä ja vain Sinä näet oman maailmasi eikä kukaan muu.

Ei kommentteja: